Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs in de rij voor Alfred Finnbogason


4 november 2013 - Het Franse Lille, het Spaanse Malaga en het Russische Anzhi waren zondag stuk voor stuk naar de Galgenwaard gekomen om Alfred Finnbogason te bekijken in het duel FC Utrecht - SC Heerenveen.

Lille staat op dit moment derde in de Franse Ligue 1 en staat er om bekend om naast Frankrijk ook veel te scouten in België en Nederland. Erg onder de indruk kunnen de scouts van Lille niet zijn geweest. De wedstrijd was niet van een hoogstaand niveau en Finnbogason had het vizier niet op scherp staan.

Het Malaga van Mounir el Hamdaoui is net boven de degradatiestreep in de Primera Division te vinden. De IJslands international is behoorlijk kieskeurig en lijkt bij voorbaat geen trek te hebben in een overgang naar Rusland. Het is zelfs de vraag of Anzhi nog wel de financiele middelen heeft om Finnbogason aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!