Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord talenten in de belangstelling


5 november 2013 - Feyenoord dreigt opnieuw twee talenten te verliezen aan de Europese top, zo meldt het Algemeen Dagblad. De pas vijftienjarige middenvelder Rodney Kongolo en de even oude buitenspeler Rashaan Fernandes lijken niet te behouden voor de Rotterdammers.

Manchester City, Manchester United, Liverpool en Juventus stonden al te trappelen om de defensieve middenvelder vast te leggen. De middenvelder maakte met Oranje onder 16 op het internationale Val de Marne-toernooi in Frankrijk zo veel indruk dat ook Paris Saint-Germain en Olympique Marseille inmiddels interesse hebben. Een bijkomend voordeel is dat Kongolo vloeiend Frans spreekt.

Feyenoord wil Kongolo graag vastleggen maar weet dat hij pas een contract kan tekenen op zijn zestiende. Gesprekken over een verbintenis die ingaat op zijn zestiende verjaardag lopen. Een ander bijkomend voordeel is dat zijn oudere broer, Terence, eerder nee zijn tegen buitenlandse interesse en inmiddels deel uitmaakt van de selectie van Ronald Koeman.

Ook Rashaan Fernandes maakte indruk in Frankrijk. In tegenstelling tot Kongolo sprak Feyenoord nog niet met de rappe buitenspeler. Liverpool, Chelsea en Manchester City zitten nu op het vinkentouw om hiervan te profiteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!