Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spel om Toivonen is begonnen


5 november 2013 - Het spel over de toekomst Ola Toivonen is nu echt begonnen. Trainer Philip Cocu gaf al te kennen dat hij duidelijkheid wenste en dat de Zweeds international anders toch echt naar de beloften wordt verbannen. Nu heeft ook zaakwaarnemer Mino Raiola zich in de media gemengd.

Toivonen heeft nog altijd een aflopende verbintenis bij PSV en weigert deze te verlengen. Aanvankeljik was het idee om Toivonen dan maar te verbannen naar de beloften maar door een blessure van Georginio Wijnaldum en de vormcrisis van aankoop Adam Maher moest PSV noodgedwongen een beroep doen op Ola Toivonen. De Zweed oogt ook nog eens als herboren.

PSV eist uitsluitsel van Toivonen over zijn toekomst voor de playoff wedstrijden van Zweden tegen Portugal. 'Hier is mij helemaal niets van bekend. Ik hoor het nu voor het eerst', aldus Raiola in De Telegraaf. De zaakwaarnemer maakt zich niet druk om de deadline van PSV.'In het Nederlands hebben ze hier een mooie uitdrukking voor: waarvan akte.'

Bij voorkeur zou PSV de verbintenis met Toivonen met een jaar verlengen en hem tegen een gelimiteerde transfersom volgend jaar zomer laten vertrekken. Probleem is echter dat Toivonen met zijn huidige salaris al dicht tegen de salary cap van 1 miljoen euro zit. PSV wil daar niet over heen gaan, ook al is het maar voor een aantal maanden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!