Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV positief over Ola Toivonen


7 november 2013 - Een oplossing voor Ola Toivonen en PSV komt steeds dichterbij. Dat is wat technisch directeur Marcel Brands vandaag doet geloven in gesprek met dagblad De Telegraaf. Gisteren sprak Brands met Toivonen en diens zaakwaarnemer Mino Raiola.

"Er is nog geen witte rook, maar het waren goede, positieve gesprekken, waar snel een vervolg op zal komen", aldus Brands in De Telegraaf. "Het positieve gevoel dat ik had, is na deze gesprekken alleen maar sterker geworden. Ik denk dat we er samen uit gaan komen. Zij komen zo spoedig mogelijk bij me terug met een reactie."

PSV hoopte aanvankelijk dat het voor de playoff duels tussen Zweden en Portugal van volgende week rond zou komen. Of dat haalbaar is is de vraag. Brands: "Liever een dag later en dat een speler helemaal overtuigd is van de deal, dan een dag vroeger en dat die overtuiging ontbreekt."

De Eindhovense club voorkomt met een contractverlenging dat het Toivonen volgend jaar zomer transfervrij de deur uit zou lopen. Dat neemt direct een hoop onrust weg. Brands: "Dat is meer voor de buitenwereld. Voor ons is het nooit zo'n issue geweest."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!