Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wie volgt Louis van Gaal op?


11 november 2013 - De KNVB is achter de schermen al druk bezig met de opvolging van Louis van Gaal als bondscoach van het Nederlands Elftal. Niet alleen Ronald Koeman maar ook Danny Blind, Dick Advocaat en Guus Hiddink zijn in beeld.

Lange tijd leek Ronald Koeman in de zomer van 2014 Feyenoord te gaan verruilen voor de belangrijkste baan in ons voetballand. Koeman is nog altijd een voorname kandidaat maar inmiddels voelt de KNVB er ook wel iets voor om de lijn van Van Gaal door te zetten door assistent-bondscoach Danny Blind een plaatsje op te schuiven. Eventueel in de eerste fase met een ervaren man als Hiddink of Advocaat naast hem.

In de aanloop naar het Europees Kampioenschap van 2016 hoeft Oranje namelijk niet veel te vrezen. In Frankrijk zullen namelijk 32 teams deelnemen wat wil zeggen dat de nummers 1 en 2 van de kwalificatiereeksen zich rechtstreeks plaatsen. Het moet wel heel raar lopen wil Oranje daar niet toe behoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!