Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers bijt van zich af


12 november 2013 - Je houdt van hem of vindt het helemaal niets. Er is al veel gezegd en geschreven over Lex Immers. Vast staat dat Immers een basisplaats in Rotterdam-Zuid heeft. De blonde middenvelder van Feyenoord bijt nu ook zelf van zich af.

'Het valt me op dat de negatieve reacties komen van personen die niet dicht bij mij staan en mij niet goed kennen. Maar na anderhalf jaar ben ik er wel een beetje klaar mee. Er zijn een paar journalisten - ik ga geen namen noemen - die mij lijken te willen neerhalen', zegt Immers vandaag in gesprek met Spits.

De Hagenaar vervolgt: 'Ik heb geen idee waarom. Zien ze liever alleen maar eigen jeugd in het eerste van Feyenoord? Komt het omdat ik uit Den Haag kom? Mogen ze me daarom niet? Willen ze iemand anders op mijn plek? Ze blijven maar negatief over mij schrijven en hopen dat Ronald Koeman dat op een gegeven moment zat is en mij uit het elftal haalt. Ze doen hun best maar; ik laat me er niet door kapot maken of van de wijs brengen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!