Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie en Clasie melden zich af


12 november 2013 - Robin van Persie (Manchester United) en Jordy Clasie (Feyenoord) hebben zich vandaag bij Louis van Gaal afmeld voor de komende oefeninterlands. Het duo werd vervangen door Davy Propper (Vitesse) en Leroy Fer (Norwich City).

Aanvoerder Van Persie kampt met lies- en teenklachten. Met twee oefeninterlands tegen Japan en Colombia op het programma geeft Van Persie de voorkeur aan een korte herstelperiode boven nog eens twee duels in zijn toch al uitpuilende programma. Clasie heeft last van een kneuzing aan de voet. Eerder moest Dirk Kuijt zich al met hamstringklachten afmelden. Siem de Jong (Ajax) werd toen als vervanger opgeroepen.

De 22-jarige Pröpper maakt voor het eerst zijn opwachting bij het Nederlands Elftal. De geboren middenvelder kwam vorig seizoen bij Vitesse nauwelijks aan spelen toe door de aanwezigheid van Marco van Ginkel en Theo Janssen. Nu Van Ginkel naar Chelsea trok en Janssen geblesseerd is heeft Pröpper de ploeg aan zijn hand genomen. Resultaat; een eerste plaats in de Eredivisie.

Oranje speelt zaterdag in België tegen Japan. Drie dagen later, op dinsdag, speelt het Nederlands Elftal tegen Colombia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!