Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong hoopt op speeltijd bij Oranje


13 november 2013 - Siem de Jong werd als vervanger van Dirk Kuyt bij het Nederladns Elftal gehaald. Nu ook Robin van Persie is afgevallen lonkt er voor de aanvoerder van Ajax zelfs een basisplaats tegen Japan en Colombia.

"Ik heb altijd gezegd dat ik de spits een leuke positie vind en er graag speel, maar mijn voorkeur uitgaat naar de rol van aanvallende middenvelder. Als ik als spits meekan naar het WK en op die plaats belangrijk kan zijn voor Ajax, is dat misschien ook wel beter voor mij. Dan zal ik niet zeggen: ik wil niet in de spits spelen", aldus de Ajacied vandaag in De Telegraaf. "Graag."

"Ik hoop dat ik speelminuten krijg. Maar dat doe ik altijd en had ik ook gedaan als Robin van Persie er wel was geweest. De laatste weken gaat het weer goed met me. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen van de bondscoach. Het is zaak voor mij te laten zien hoe fit ik nu ben. En dit zijn toch weer trainingen en wedstrijden op een hoger niveau, dus daar word ik alleen maar beter van."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!