Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nederland geen groepshoofd op WK


13 november 2013 - Het Nederlands Elftal weet vrijwel zeker dat het komende zomer niet als groepshoofd op het Wereldkampioenschap zal aantreden. Uruguay won haar eerste playoff duel zeer overtuigend. Tegen het nationale team van Jordanie werd met 5-0 gewonnen.

Al bij rust had Uruguay op bezoek bij Jordania een 0-2 voorsprong in handen door goals van Maximiliano Pereira en Christian Stuari. Nicolas Lodeiro, Cristian Rodriguez en Edinson Cavani maakte in de tweede helft aan alle Jordaanse hoop een einde door ook nog tot scoren te komen. Daarmee lijkt de return in Montevideo slechts een formaliteit.

Oranje loopt nu de kans direct in een zeer zware poule te komen. Ook voor de fans van Oranje is het 'vervelend'. Er is niet een standaard speelstad, er zal tussen verschillende Braziliaanse steden moeten worden gereisd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!