Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Laatste duel voor Oranje in 2013


19 november 2013 - Oranje speelt vanavond haar laatste duel van 2013. In de Amsterdam ArenA ontvangt het Colombia. Zeker na de 2-2 in het Belgische Genk tegen Japan is Oranje er op gebrand een goed resultaat te boeken.

Louis van Gaal zal dat doen met een aantal nieuwe namen. Zo zal Joel Veltman rechts in het hart van de verdediging zijn debuut gaan maken. Naast hem op de rechtsbackpositie, speelt Gregory van der Wiel, zijn eerste interland sinds Louis van Gaal bondscoach is. De back van Paris Saint Germain mag laten zien of hij de concurrentie met vaste keus Daryl Janmaat aan kan gaan.

In de aanval is een plekje vrij gemaakt voor Memphis Depay, hij speelt in zijn derde interland voor het eerst in de basis. Depay vervangt Arjen Robben die op de training vanwege een lichte blessure verstek moest laten gaan.

Opstelling Oranje: Cillessen, Van der Wiel, Veltman, Vlaar, Blind; Schaars, Strootman, Van der Vaart, Lens, De Jong en Depay.

Aanvang van het duel in de Amsterdam ArenA is 20.30 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op SBS 6.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!