Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Utrecht aast op smaakmaker PEC'


21 november 2013 - In haar zoektocht naar versterking is FC Utrecht uitgekomen in Zwolle. Darryl Lachman geldt als een interessante kandidaat om volgend jaar zomer de verdediging van het elftal van Jan Wouters te komen te versterken, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De 24-jarige Lachman heeft een aflopende verbintenis bij PEC Zwolle en kan derhalve volgend jaar zomer transfervrij de overstap maken naar de Domstad. In de Galgenwaard komt in het hart van de verdediging een plaatsje vrij. Dit seizoen huurt het Timothy Derijck van PSV maar FC Utrecht heeft niet de intentie die samenwerking definitief te maken.

FC Utrecht kan vanaf 1 januari officieel in gesprek met Lachman. De Domstedelingen zijn al wel aan het aftasten of Lachman eventueel trek heeft in een overgang naar de Galgenwaard.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!