Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Ajax denkt aan Luuk de Jong


23 november 2013 - Ajax onderzoekt de mogelijkheden om Luuk de Jong in de winterstop naar de Eredivisie te halen. Dat meldde financieel directeur Jeroen Slop vandaag in het Radio 1-programma TROS In Bedrijf.

'Dat is voor de winterperiode zeker een mogelijkheid die wordt onderzocht', aldus Slop in het radioprogramma. De 23-jarige De Jong komt dit seizoen bij Borussia Mönchengladbach nauwelijks aan spelen toe en is nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerder werd hij al met PSV in verband gebracht. Er is ook belangstelling uit Duitsland en Engeland.

Bij Ajax zou een eventuele komst van Luuk de Jong de aanvallende zorgen flink doen verminderen. Kolbeinn Sigthorsson en 'noodoplossing' Siem de Jong staan beide voor langere tijd buitenspel. De Jong wil in de tweede seizoenshelft graag aan spelen toekomen om zo zeker te zijn van een plaatje in de WK-selectie. Bij Ajax speelt al zijn oudere broer Siem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!