Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten in beeld als bondscoach Hongarije


23 november 2013 - Fred Rutten hoeft niet lang zonder werk te zitten. De voormalig oefenmeester van FC Twente, Schalke 04, PSV en Vitesse legde al een aantal aanbiedingen naast zich neer. Nu dient de mogelijkheid zich aan om bondscoach van Hongarije te worden.

Rutten wil pas vanaf 1 januari 2014 ergens aan de slag, dat sprak hij eerder af met zijn familie en dat gaat dan ook gebeuren. Vanwege die afspraak weigerde hij eerder dan ook aanbiedingen van 1. FC Nürnberg en AZ waar inmiddels respectievelijk Gertjan Verbeek en Dick Advocaat werkzaam zijn. Nu lonkt Hongarije.

"Hongarije is een land met veel potentie. Er lopen veel talenten rond en het zou een mooie optie voor me kunnen zijn", aldus Rutten in gesprek met Voetbal International. De oefenmeester hoopt dat de nationale voetbalbond van Hongarije ruim een maand wil wachten. Eerder was Erwin Koeman, tussen 2008 en 2010, al bondscoach van Hongarije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!