Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Crisis in De Kuip


25 november 2013 - In de media wordt hard uitgehaald naar Feyenoord en Ronald Koeman. Als enige titelkandidaat wist Feyenoord haar selectie te behouden en met Armenteros en Bakkal zelfs uit te breiden. Toch is het elftal van Koeman verre van constant en wordt het spel er niet beter op.

Feyenoord heeft alle ingredienten om de voornaamste uitdager voor de titel te zijn. In Waalwijk ging het op een cruciaal moment echter weer mis. In de laatste minuut verloor het van laagvlieger RKC Waalwijk. Eerder dit jaar werd er in de slotfase ook al verloren van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles, een kampioen onwaardig.

Zo stelde Willem van Hanegem in zijn column dat Feyenoord te afhankelijk is geworden van Graziano Pelle. En ook in de rust had Koeman nog hard kunnen ingrijpen. Van Hanegem weet echter niet of dat een gewenst resultaat had opgeleverd. In zijn column in het Algemeen Dagblad: "Maar ook al hield hij zijn mond, dan moet je als spelers zulke noodzakelijkheden zelf inzien en toepassen. Het was niet om aan te zien, Feyenoord, en niet voor het eerst. Ik vraag me af hoe ze dat deze week gaan aanpakken.

Van Hanegem vervolgt: "Ik zou de volledig op Pellè afgestemde tactiek eens ter discussie stellen en aan mijn voetballers vragen wie er de verantwoordelijkheid voor de eerstvolgende wedstrijd durft te dragen. Gewoon eens kijken wie er hun vinger opsteken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!