Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maurice Steijn ziet langer verblijf zitten


25 november 2013 - Maurice Steijn is bij ADO Den Haag opnieuw bezig aan een moeizaam seizoen. Na de openlijke steun van de clubleiding en selectie verstomde de kritiek van de fans. Steijn kijkt nu weer vooruit.

"Ik heb het prima naar mijn zin en zie nog heel veel uitdagingen om de doelstellingen, die we een tijdje geleden hebben vastgesteld, te bereiken, om van ADO echt een hele stabiele club te maken", aldus Steijn tegenover Omroep West.

De veertijarige Steijn vervolgt: "Ik heb zeker de intentie om verder te gaan. Ik zie heel veel mogelijkheden. Ik ben nog steeds heel jong en eigenlijk nog lang niet klaar bij ADO." Steijn heeft in de Residentie nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!