Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen twijfelt nog altijd


26 november 2013 - PSV is nog altijd met Ola Toivonen in gesprek over een gezamenlijke toekomst. Al een aantal keer werd een deadline weer opgeschoven. De 27-jarige Zweed twijfelt nog altijd over een eventuele contractverlenging met het oog op zijn naderende transfervrije status deze zomer.

'Daarom is het logisch dat we er de tijd voor nemen, want Ola geeft dus mogelijk een transfervrije status op', zegt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola tegenover Voetbal International. 'Het standpunt van PSV is duidelijk en de aanbieding is goed, maar het moet ook voor Ola goed zijn. Het heeft geen zin om een overeenkomst te sluiten waar één van de betrokken partijen niet gelukkig mee is.'

Ola Toivonen speelde dit seizoen bijna alles, dat heeft er nu zelfs tot geleid dat hij na 13 (van de 14 competitieduels) en 2 bekerwedstrijden al niet meer kan uitkomen voor Jong PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!