Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Einde verhaal voor Reis in Arnhem


26 november 2013 - Aan het huwelijk tussen Jonathan Reis en PSV is een eind gekomen. Het nog doorlopende contract wordt per 1 december aanstaande ontbonden. De Braziliaanse aanvaller gaat in eigen land op zoek naar een nieuwe club.

Jonathan Reis botste dit seizoen met de nieuwe coach Peter Bosz en belandde op de tribune. De trotse koploper van de Eredivisie heeft nu in goed overleg besloten het contract te ontbinden. De 24-jarige aanvaller had in de Gelredome nog een contract tot de zomer van 2016. Eerder stond Reis al onder contract bij PSV.

Mohammed Allach, technisch directeur Vitesse, op de website van de Arnhemse club: "Er was voor Jonathan bij Vitesse te weinig perspectief op sportief gebied. Zoals bekend maakte Jonathan tijdelijk geen deel meer uit van de A-selectie. Daarbij speelt het verlangen op om terug te keren naar Brazilië. Die twee aspecten samen maken dat een tussentijds vertrek voor zowel Jonathan als Vitesse beter is. In Brazilië kan hij een nieuwe start maken en hopelijk zijn oude niveau weer benaderen. Wij wensen Jonathan alle goeds, zowel privé als in zijn verdere voetbalcarrière. We nemen nu afscheid van de voetballer Jonathan Reis, maar voor de persoon Jonathan staat de deur in Arnhem altijd open."

Jonathan Reis: "De belangrijkste reden voor mijn vroegtijdige vertrek bij Vitesse is dat ik met mijn gezin terug wil naar Brazilië. Ook sportief gezien heb ik daar meer kansen om te spelen in een eerste elftal. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn tijd bij Vitesse. Deze club gaf mij het vertrouwen na mijn zware blessure en revalidatieperiode. Jammer genoeg heb ik niet zoveel voor de club kunnen betekenen als ik had gewild. Nu gaat mijn weg terug naar Brazilië en dat is goed. Ik wens Vitesse heel veel succes en blijf de club natuurlijk volgen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!