Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fred Rutten hoopt op Hongarije


28 november 2013 - Fred Rutten hoopt zijn trainersloopbaan voort te zetten als bondscoach van Hongarije. Vandaag hoort de oefenmeester of hij tot de laatste drie kandidaten behoord.

Vorige maand verloor Hongarije met maar liefst 8-1 van Oranje, Sandor Egervari trok direct hierna zijn conclusies. Tien minuten na het duel in de Amsterdam ArenA was Egervari al bondscoach af. Hongarije gaat bij deaanstelling van een nieuwe bondscoach niet over een nacht ijs en sprak al diverse kandidaten.

Een van die kandidaten is Fred Rutten mede omdat Hongarije door de periode van Erwin Koeman als bondscoach (2008-2010) een bepaalde sympathie heeft voor Nederlandse coaches. Rutten wordt overigens ook genoemd als veldtrainer voor Guus Hiddink mocht die Louis van Gaal bij Oranje opvolgen.

Fred Rutten zit zonder club na zijn vertrek bij Vitesse afgelopen zomer. Eerder was Rutten werkzaam bij FC Twente, Schalke 04 en PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!