Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV gaat in januari al praten met Wijnaldum


28 november 2013 - PSV wil een nieuwe soap rondom een speler met een aflopende verbintenis voorkomen. De status van Ola Toivonen houdt al enige tijd de gemoederen bezig. Om die reden gaat PSV deze winterstop al gesprekken aan met Georginio Wijnaldum die in Eindhoven nog een contract heeft voor anderhalf jaar.

Marcel Brands verwacht niet dat Wijnaldum er net zo'n soap van gaat maken als Toivonen nu doet. De technisch directeur in gesprek met De Telegraaf: "Helemaal niet. Toen Gini bij ons kwam, heeft hij al meteen aangegeven dat hij niet transfervrij zal vertrekken en dat zal ook niet gebeuren."

PSV verwacht over enkele dagen duidelijkheid te krijgen over Ola Toivonen. Vermoedelijk nog voor het weekend. Brands: "Als we duidelijkheid geven, zal voor iedereen duidelijk zijn waarom het zo lang heeft geduurd." Overigens heeft het er veel van weg dat Toivonen zijn contract niet gaat verlengen en zinspeelt op een vertrek in januari. "Het is logisch dat Toivonen die wens heeft, maar dan moet er wel een club voor hem zijn. Of hij wel of niet bijtekent, tot de winterstop verandert er niets."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!