Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ door in Europa League


28 november 2013 - Net als Ajax is ook AZ na de winter nog in Europa actief. Waar het bij Ajax nog onduidelijk is welk toernooi dat zal zijn heeft AZ die zekerheid al wel: de Europa League.

De ploeg van Dick Advocaat had vandaag in eigen huis tegen Maccabi Haifa aan een puntje genoeg maar dat werden er drie. Er werd met 2-0 gewonnen door goals van Nemanja Gudelj ('37) en Johann Berg Gudmunsson ('90). Er was meer te vieren. Maarten Martens speelde zijn 45ste wedstrijd voor AZ in Europees verband, een clubrecord.

In het laatste groepsduel in Thessaloniki zullen PAOK en AZ moeten gaan uitvechten wie er eerste in de poule zal worden. Beide teams hebben op dit moment 11 punten en zijn daarmee niet meer te achterhalen door Shakhter Karagandy en Maccabi Haifa die beide pas twee punten behaalden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!