Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Werner Hahn kiest voor Feyenoord'


30 november 2013 - Feyenoord lijkt de strijd om Werner Hahn te hebben gewonnen. De doelman van FC Dordrecht en Jong Oranje moet vanaf volgend jaar zomer de concurrentiestrijd aangaan met Erwin Mulder.

Officieel is er nog geen nieuws maar in de achterkamertjes in De Kuip is er al sprake geweest van onderhandelingen. Uitkomst is een driejarige verbintenis voor de 21-jarige doelman. Hahn is geboren en getogen in Rotterdam maar speelde opvallend genoeg jarenlang in de jeugd van Ajax die pikten hem op uit de Sparta-jeugd. Hahn is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Dordrecht.

Er was nog al wat concurrentie voor Feyenoord. Lange tijd golden Celtic en FC Utrecht, dat rekening houdt met een vertrek van Ruiter, de voornaamste concurrenten. Uiteindelijk mengde ook Newcastle United zich in de strijd om zijn handtekening. Hahn is met zijn aflopende contract en transfervrije status immers interessant.

Het lijkt nu echter Feyenoord te zijn die met Hahn aan de haal gaat. Officieel is het nog niet, vermoedelijk zal dat in januari in het geval zijn. Dan mag er pas officieel gepraat worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!