Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton denkt mee met Heitinga


2 december 2013 - John Heitinga lijkt voor een vertrek bij Everton te staan. De verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie in de Premier League en The Toffees zijn dan ook bereid om mee te denken over een oplossing. Heitinga wil met het oog op het WK graag weer aan spelen toekomen.

"Johnny is een ongelooflijke professional. Sinds de eerste dag heeft hij grote invloed op de manier waarop we dagelijks willen werken", zegt manager Roberto Martinez op de website van de tweede club van Liverpool. "Johnny is een topvoetballer en we begrijpen hem. Als hij niet veel speelt, dan zullen we proberen of we hem in januari kunnen helpen."

Martines vervolgt: "Ideaal gezien zou ik willen dat hij begint te spelen en een grote rol op het veld heeft. Tot nu toe was hij zeer invloedrijk buiten het veld. Hij komt hier elke dag, levert altijd competitie en wil de lat hoger leggen. Ik bewonder en waardeer dat heel erg."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!