Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft Hahn binnen


2 december 2013 - Feyenoord heeft de eerste versterking voor komend seizoen al binnen. Werner Hahn, doelman van FC Dordrecht en Jong Oranje, gaat komend seizoen de strijd aan met Erwin Mulder. Technisch directeur Martin van Geel is in ieder geval in zijn nopjes.

"Warner heeft grote indruk gemaakt met zijn prestaties in Dordrecht en doet het bovendien goed bij Jong Oranje", aldus Van Geel op Feyenoord.nl. "Bij ons krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten op een hoger podium te laten zien en gaat hij de strijd aan met de andere keepers in de selectie. Wij denken dat Warner, ook gezien zijn Rotterdamse afkomst, uitstekend bij Feyenoord past."

Hahn: "Ik zie dit als een heel mooie stap in mijn carrière. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon tegenwoordig op vijf minuten van De Kuip. Als Feyenoord thuis speelt zie ik de stadionlampen altijd branden. Vroeger ben ik tientallen keren in De Kuip geweest om naar Feyenoord te kijken. Het lijkt me fantastisch om zelf namens Feyenoord in dat stadion te spelen."

De doelman moet in De Kuip de concurrentie aan gaan met Mulder: "Ik zal gaan vechten voor mijn plek. Maar eerst richt ik me dit seizoen nog helemaal op FC Dordrecht. We kunnen kampioen worden, dus ik zal er alles aan doen om mijn steentje daaraan bij te dragen. Een kampioenschap zou natuurlijk de mooiste manier zijn om hier afscheid te nemen. Bovendien wil ik mezelf in het komende half jaar ook bij mijn huidige club nog verder blijven ontwikkelen, zodat ik in het nieuwe seizoen helemaal klaar ben voor Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!