Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Rutten aan de slag in Hongarije'


8 december 2013 - Fred Rutten krijgt zijn zin. Een aanstelling als bondscoach van Hongarije lijkt toch doorgang te vinden, dat meldt Nemzeti Sport. De Hongaarse voetbalbond vindt het geen probleem dat Rutten pas per 1 januari 2014 wil beginnen.

Volgende week zou het een en ander definitief gemaakt moeten worden. In een eerder stadium was ook Laszlo Bölöni nadrukkelijk in beeld. Financieel kon er geen overeenstemming worden bereikt en was Fred Rutten nog de enige serieuze optie.

Fred Rutten moet in Hongarije de opgestapte Sandor Egervari opvolgen. Die vertrok namelijk na de 8-1 nederlaag in de Amsterdam ArenA tegen Hongarije. Met Erwin Koeman had Hongarije tussen 2008 en 2010 ook al een Nederlandse bondscoach.

Eerder was Rutten werkzaam bij FC Twente, Schalke '04, PSV en Vitesse. Bij die laatste club vertrok hij afgelopen zomer. FC Nurnberg en AZ klopten eerder tevergeefs aan omdat Rutten met zijn gezin de afspraak had gemaakt om tot 31 december helemaal niets te doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!