Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayern wil door met Arjen Robben


8 december 2013 - Bayern Munchen rekent op een langer verblijf van Arjen Robben. De Oranje international heeft in Beieren nog een contract tot de zomer van 2015 en met nog anderhalf jaar te gaan was het grote speculeren begonnen.

"Ik ben optimistisch dat Arjen blijft, hij voelt zich heel goed in München", stelde bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge zondag bij Sport Bild Plus. Op korte termijn zouden de gesprekken tussen Bayern en Robben plaats moeten vinden.

De 29-jarige Robben speelt sinds 2009 in München dat hem die zomer overnam van Real Madrid. Eerder speelde Robben voor FC Groningen, PSV en Chelsea. In mei dit jaar scoorde Robben namens Bayern München nog de winnende treffer in de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!