Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Villarreal bekeek Alfred Finnbogason


9 december 2013 - Alfred Finnbogason werd zondag voor de tweede keer dit seizoen bekeken door Villarreal. De IJslandse aanvaller kon in het Abe Lenstra Stadion tegen Feyenoord niet het verschil maken. Ondanks twee uitstekende kansen scoorde Finnbogason niet en verloor SC Heerenveen met 1-2.

Nog altijd is onduidelijk of de topscorer van de Eredivisie ook na de winterstop nog in Friesland actief is. Na belangstelling uit Engeland, Schotland en Duitsland voegt nu ook Villarreal zich in het rijtje van ge´nteresseerden. Finnbogason heeft zijn ambities nog nooit onder stoelen en banken geschoven terwijl SC Heerenveen nadrukkelijk speculeert over een transfersom van tussen de 10 en 12 miljoen euro.

Trainer Marco van Basten had zondag in ieder geval te doen met zijn sterspeler. De oefenmeester in gesprek met De Telegraaf: "Vandaag kon hij ons niet aan een goal of een punt helpen. Maar eerder dit seizoen heeft hij dat wel gedaan. Hij staat er om te scoren, maar soms lukt dat wel eens niet. Op zulke momenten verlang ik dat spelers heel hard werken en dat heeft hij wel gedaan."

Overigens zit SC Heerenveen zelf ook niet stil. Nadat het vorig seizoen in januari al Joey van den Berg bij PEC Zwolle oppikte wil men nu opnieuw een speler van die club aantrekken. Rochdi Achenteh (25) staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Friezen. De linksback heeft in Zwolle een aflopend contract, de verwachting is dan ook dat hij voor een bescheiden transfersom kan vertrekken. Ook FC Utrecht is serieus in de markt. Ook is er buitenlandse interesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!