Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV lang zonder Stijn Schaars


9 december 2013 - PSV moet het geruime tijd stellen zonder Stijn Schaars. De charge van Mike Havenaar tijdens PSV - Vitesse (2-6) heeft de nodige schade opgeleverd. Schaars heeft haarscheurtje aan de onderzijde van zijn kuitbeen en staat zeker zes weken buitenspel.

Stijn Schaars hoopt na de winterstop weer fit te zijn. De 29-jarige linkspoot, die afgelopen zomer overkwam van Sporting Lissabon, mist in ieder geval de laatste duels van 2013. Het gaat om wedstrijden tegen FC Utrecht en ADO Den Haag in de Eredivisie en het laatste groepsduel in de Europa League. Daar is Tsjornomorets Odessa de tegenstander.

Mike Havenaar lijkt er overigens niet ongestraft van af te komen. Er is door de openbaar aanklager een vooronderzoek gestart naar het gedrag van de Japans international. Scheidsrechter Nijhuis ontging de overtreding van Havenaar op Schaars.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!