Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV informeert naar Luuk de Jong


9 december 2013 - In haar zoektocht naar winterse versterking heeft PSV aangeklopt bij Borussia Monchengladbach, zo meldt Voetbal International. Luuk de Jong zit bij de Bundesligaclub op een dood spoor en PSV is bereid de aanvaller een hernieuwde kennismaking met de Eredivisie te geven.

Met het oog op het Wereldkampioenschap is het van belang dat De Jong weer aan spelen toekomt. PSV is juist op zoek naar een kwaliteitsinjectie. Hoewel de voorkeur uitgaat naar het aantrekken van een nummer tien wordt nu ook De Jong gepolst. Jurgen Locadia kan nog onvoldoende ovetuigen terwijl Tim Matavz herstellende is van een blessure.

Het is onbekend hoe de 23-jarige De Jong tegenover een terugkeer naar de Eredivisie staat. Eerder werd hij al in verband gebracht met een aantal Engelse en Duitse clubs.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!