Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV denkt aan Alex Schalk


10 december 2013 - Alex Schalk staat mogelijk voor een opvallende transfer. De 21-jarige aanvaller is bij NAC Breda derde keus maar een (tijdelijke) overgang naar PSV lonkt. Bij PSV zou hij moeten gaan mee trainen met de selectie, zijn wedstrijden werkt hij dan af bij Jong PSV in de Jupiler League.

Volgens BN De Stem wil PSV de aanvaller volgende maand op huurbasis van NAC Breda overnemen. NAC Breda is inmiddels via de zaakwaarnemer van Schalk op de hoogte gesteld van de Eindhovense interesse. Bij NAC Breda komt de jeugdinternational nauwelijks aan spelen toe door de aanwezigheid van Rydell Poepon en Chelsea-huurling Stipe Perica.

"Ik hoor het dinsdag allemaal wat de bedoeling is", zegt Schalk in gesprek met Voetbal International. Volgens Voetbal International houden ook Roda JC en SC Cambuur de situatie van Schalk in de gaten. De speler van Jong Oranje heeft bij NAC Breda nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!