Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jordania toch weg bij Vitesse


10 december 2013 - Merab Jordania verkocht bijna twee maanden geleden zijn aandelen van Vitesse. De Georgische investeerder zou in Arnhem gewoon de baas blijven, nu wordt bekend dat Jordania toch is vertrokken.

Bert Roetert is de nieuwe voorzitter van Vitesse geworden. Volgens Omroep Gelderland meldden ingewijden dat 'Merab helemaal de weg kwijt is' door zijn gedwongen vertrek bij de club. Jordania op zijn beurt:
"Vitesse heeft op dit moment ondernemerschap nodig. Bert beschikt over een grote ondernemersgeest en de kwaliteit om mensen te binden en te enthousiasmeren. Bovendien kent hij de club van haver tot gort. Hij kan als geen ander helpen een gevoel van verbondenheid en trots op te bouwen voor Vitesse. Ik wens de nieuwe RvC veel succes en zal de ontwikkelingen van de club met meer dan gewone belangstelling blijven volgen."

Arnhemmer Roetert: "Allereerst wil ik Merab bedanken voor zijn nooit aflatende inzet voor Vitesse. Hij heeft een perfecte basis neergezet waarop wij verder kunnen bouwen. Ik ben er trots op dat ik het voorzitterschap van hem mag overnemen. Mijn persoonlijke ambitie als Arnhemmer en RvC-voorzitter is vooral om het Vitesse-clubgevoel massaal te gaan laten leven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!