Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Singh: 'Nooit eerlijke kans gehad'


11 december 2013 - Harmeet Singh kwam met grote verwachtingen naar De Kuip. De 23-jarige middenvelder mag in de winterse transferperiode dan ook bij Feyenoord vertrekken. Singh baalt van het feit dat hij geen echte kans in Rotterdam-Zuid heeft gekregen.

Bij Jong Noorwegen is Singh samen met AZ-middenvelder Markus Henriksen de grote man. In De Kuip kwam hij vorig seizoen al sporadisch in actie (7 duels waarvan slechts eenmaal als basiskracht). Dit jaar speelde Singh zelfs nog helemaal niet voor het elftal van Ronald Koeman.

Singh in gesprek met Voetbal International: "Feyenoord is niet geworden wat ik ervan had gehoopt. Je kunt er allerlei oorzaken voor verzinnen, maar naar mijn mening heb ik nooit een eerlijke kans gehad. Dat was ook moeilijk. Ik speel op het middenveld en daar heeft Feyenoord goede spelers lopen."

Singh heeft verder weinig te klagen. In gesprek met Voetbal International noemt hij het 'een fantastische club en geweldige supporters'. Singh vervolgt: "Ik vind niet dat ik heb gefaald, ik ben gewoon niet gebruikt."

Ruud Vormer, John Goossens en Wesley Verhoek zijn in Rotterdam-Zuid ook geen vaste basiskrachten. Ronald Koeman wil in tegenstelling tot Singh het drietal volgende maand niet laten gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!