Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lachman in gesprek met Werder Bremen


11 december 2013 - Darryl Lachman is niet te houden voor PEC Zwolle. Er was al veel interesse van andere clubs uit de Eredivisvie. Nu heeft echter ook Werder Bremen zich gemengd in de strijd om de 24-jarige verdediger.

Lachman heeft een eerste gesprek met Werder Bremen als 'positief' ervaren. Binnenkort zal er een volgend gesprek plaatsvinden. De verdediger heeft een aflopende verbintenis in Zwolle en kan derhalve aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken.

Werder Bremen wil echter mogelijk al in januari zaken doen. Dat levert PEC Zwolle dan nog een bescheiden transfersom op. PEC Zwolle en Werder Bremen hebben al enige tijd een samenwerkingsverband. Vorig jaar huurde PEC Zwolle nog Denni Avdic. Inmiddels is die aanvaller door AZ overgenomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!