Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NOS bemachtigd liverechten Oranje


12 december 2013 - Een flinke opsteker voor de NOS. Het heeft namelijk de uitzendrechten van de EK- en WK-kwalificatieduels van het Nederlands Elftal weten te bemachtigen. En dat voor een periode van vier jaar. Dat betekent de volledige kwalificatie van EK 2016 en WK 2018.

De NOS heeft de rechten bemachtigen voor zowel televisie als internet. De publieke omroep had al de uitzendrechten voor de eindrondes van beide eindtoernooien. Naast de liverechten van Oranje heeft de NOS ook het recht op de samenvattingen van alle andere kwalificatie-wedstrijden.

Sport 1 heeft juist de live uitzendrechten van al die andere kwalificatieduels voor EK 2016 en WK 2018 weten te bemachtigen. Sport 1 verwacht voornamelijk duels van de grote voetballanden Spanje, Duitsland, Engeland en Italië live te gaan uitzenden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!