Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC ontslaat Ruud Brood


15 december 2013 - Roda JC moet op zoek naar een nieuwe trainer. Ruud Brood is vanwege de teleurstellende resultaten namelijk op straat gezet. De druppel was een 4-3 nederlaag gisteren in Nijmegen tegen NEC. Roda JC had in de Gofferts zelfs een 0-2 voorsprong in handen.

'De teleurstellende sportieve resultaten en de verwachting dat de prestaties op korte termijn in deze samenstelling niet zullen verbeteren, liggen ten grondslag aan deze beslissing', aldus Roda JC in de mededeling op haar eigen website.

Ruud Brood was sinds de zomer van 2012 werkzaam in Kerkrade. Roda JC pikte Brood op in Waalwijk waar Brood uitstekend werk had geleverd bij RKC. Brood leek de afgelopen twee seizoenen de vrije hand te krijgen in de samenstelling van zijn selectie. Een groot aantal spelers met een RKC-verleden, zoals Nemeth en Van Peppen, maakten de overstap naar Kerkade.

De 51-jarige Brood is de derde trainer in de Eredivisie die het veld moet ruimen. Eerder konden Gertjan Verbeek (AZ) en Alex Pastoor (NEC) al hun spullen pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!