Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aanstelling Hiddink kwestie van tijd


16 december 2013 - Guus Hiddink sprak niet 1 maar al 2 keer met een delegatie van de KNVB over de functie van bondscoach. In januari wanneer Hiddink terugkomt van een reis door Afrika wordt zelfs gesproken over de invulling van zijn technische staf.

Niets lijkt een terugkeer van Hiddink als bondscoach van Oranje meer in de weg te staan. Ronald Koeman lijkt te zijn geslachtofferd op basis van rapporten over het afgelopen half jaar. Wel blijft de coach van Feyenoord in beeld voor de periode na Hiddink. Hiddink zal zich namelijk maar twee jaar als bondscoach aan de KNVB verbinden.

Na een periode van bondscaoch zal Hiddink samen met de KNVB het niveau van de (trainings)opleiding verder willen verhogen. Een mooie uitdaging

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!