Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB wil EK 2020 in Amsterdam


16 december 2013 - De KNVB heeft zich officieel kandidaat gesteld om te fungeren als een van de dertien Europese landen die de einderonde van het Europees Kampioenschap in 2020 mogen organiseren. Amsterdam zal de speelstad in Nederland worden.

De nationale voetbalbond hoopt op de organisatie van vier duels, namelijk drie groepsduels en een duel in de achtste finales. Amsterdam ArenA zal het stadion gaan worden waar alles zich gaat afspelen. De KNVB had in september al aan de UEFA kenbaar gemaakt interesse te hebben. Vandaag heeft de bond tijdens de algemene vergadering betaald voetbal ook toestemming gekregen een bidbook op te stellen. Uiterlijk 25 april 2014 zal dit moeten worden ingeleverd.

Overigens wil de KNVB ook werk maken voor het EK voor vrouwen in 2017. Het toernooi zal voor het eerst uit 16 landen bestaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!