Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tottenham hoopt op Frank de Boer


19 december 2013 - Tottenham Hotspur zette afgelopen weekend Villas-Boas vanwege teleurstellende resultaten in de Premier League op straat. De 'Spurs' denken nu aan Frank de Boer. Het is echter maar de vraag of De Boer nu al weer bij Ajax wil vertrekken.

André Villas-Boas was bezig aan zijn tweede seizoen op White Hart Lane. Afgelopen zomer kreeg hij de vrije hand als het ging om de samenstelling van zijn selectie. Villas-Boas kon echter niet voorkomen dat hij dit seizoen in de Premier League al eens met 6-0 verloor van Manchester City. Afgelopen weekend was een 0-5 nederlaag op het eigen White Hart Lane tegen een ontketend Liverpool de welbekende druppel.

Volgens De Telegraaf wil de clubleiding van Tottenham Hotspur nu werk maken van Frank de Boer. Goede referenties in Londen heeft De Boer al. Jan Vertonghen en Christian Eriksen zijn immers volwaardig onderdeel van de selectie van Tottenham en louter positief over hun voormalig coach. De 43-jarige De Boer heeft bij Ajax nog een doorlopend contract en gaf eerder echter al te kennen dit te willen uitdienen. Daar lijkt ook Tottenham geen verandering in te gaan brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!