Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Celtic-manager bekijkt IJslandse spitsen


19 december 2013 - Een opvallende bezoeker bij AZ - SC Heerenveen gisteravond. Celtic-manager Neil Lennon was namelijk uit Glasgow overgekomen om het bekertreffen persoonlijk te bekijken. Volgens The Daily Mail ging de aandacht uit naar de IJslandse spitsen van beide clubs.

Celtic wordt al langer in verband gebracht met SC Heerenveen-aanvaller Alfred Finnbogason. Ook AZ-spits Aron Johannsson wordt echter nauwlettend in de gaten gehouden. De 23-jarige Johansson zal sowieso een goede sier hebben gemaakt. In het bekertreffen met SC Heerenveen (2-2) scoorde hij beide goals en benutte hij in de strafschoppenserie ook zijn penalty.

Finnbogason kon in het bekertreffen minder potten breken maar staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van Celtic. De Schotse topclub wil haar selectie verder verjongen en prioriteit heeft nu de spitspositie. Celtic hoopt in Nederland een spits te kunnen vinden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!