Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tomasson bezoekt Roda JC - Vitesse


19 december 2013 - Wie wordt de nieuwe trainer van Roda JC? De Limburgse clubleiding had aanvankelijk vol ingezet op Ernest Faber maar die gaf al snel te kennen assistent van Philip Cocu bij PSV te willen blijven. Nu wordt Jon Dal Tomasson (Excelsior) met de vacante positie in verband gebracht.

Jon Dahl Tomasson was woensdag namelijk een opvallende aanwezige in het Parkstad Limburg Stadion. Roda JC nam het in het bekerduel op tegen Vitesse en boekte een verrassende overwinning (3-1). De aanwezigheid van Tomasson zorgde in Limburg voor de nodige speculatie. Tomasson kan echter ook gewoon op bezoek zijn geweest bij technich manager Leon Vlemmings. Beide werkten vorig jaar nog bij Excelsior samen, Vlemmings in de rol van hoofdtrainer en Tomasson als diens assistent.

Op dit moment vormen Rick Plum en Regillio Vrede het interim-duo. Beide zullen de laatste wedstrijd van 2013 (thuis tegen Roda JC) nog voor hun rekening nemen. De zoektocht naar een nieuwe coach gaat door.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!