Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kraay jr: 'SBS 6 gaat vol voor samenvattingen'


22 december 2013 - Een opvallende uitspraak van Hans Kraay jr. in gesprek met het lokale sportblog Kliksport. Kraay verruilt deze zomer JVC Cuijk voor DOVO. Een van zijn beweegredenen is dat zijn werkgever SBS 6 volgens hem vol gaat inzetten op de Eredivisie samenvattingen.

Het combineren van zijn werk bij Zondag Topklasser JVC Cuijk zal een uitdaging gaan worden, daarom koos hij voor DOVO. Kraay in gesprek met Kliksport: "SBS 6 gaat knokken om de samenvattingen van de eredivisie binnen te halen. Dat houdt dan eventueel in dat ik voortaan op zondag moet werken."

En een combinatie van Cuijk en SBS 6 gaat dus niet. Kraay jr: "Nee, SBS gaat Oranje kwijtraken en ook andere belangrijke zaken op voetbalgebied. Onlangs kreeg ik van de zender te horen dat ze vol voor de samenvattingen van de eredivisie wilden gaan. En als je John de Mol (eigenaar SBS 6 - wr) kent dan weet je dat hij dat niet zomaar zegt. Net op dat moment, zo'n anderhalve week geleden, belde DOVO mij. Met pijn in mijn hart heb ik daarop besloten om bij JVC te vertrekken."

Afgelopen woensdag stuntte Kraay jr nog met Cuijk door met 2-1 te winnen van MVV. JVC Cuijk speelt nu in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen PEC Zwolle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!