Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal in gesprek met Tottenham


23 december 2013 - Tottenham Hotspur gaat serieus werk maken van Louis van Gaal. De bondscoach van het Nederlands Elftal geldt als een van de topfavorieten om de onlangs ontslagen Villas Boas op te volgen.

Louis van Gaal heeft nooit onder stoelen of banken geschoven nog wel eens in Engeland voor een topclub te willen werken. Tottenham Hotspur biedt hem nu deze kans. Al moet nog wel blijken of de KNVB wil meewerken aan deze oplossing. Immers, Van Gaal heeft nog een contract als bondscoach tot na het WK in Brazilie. De vraag is of de KNVB openstaat voor een dubbelfunctie van Van Gaal.

Het alternatief is dan ook dat Tottenham Hotspur het seizoen afmaakt met een interim-coach. Van Gaal zou dan in de zomer kunnen starten. Voorzitter Daniel Levy sprak afgelopen weekend al in Noordwijk met Louis van Gaal over de mogelijke opties. Eerder werd Frank de Boer al met de vacante positie op White Hart Lane in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!