Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op Bas Dost


23 december 2013 - Vitesse wil werk gaan maken van Bas Dost. De aanvaller is geen vaste waarde meer bij VfL Wolfsburg en het ambitieuze Vitesse wil daarvan profiteren meldt het Algemeen Dagblad. Vitesse heeft reeds navraag gedaan over de mogelijkheden.

De 24-jarige Dost was vorig jaar nog een vaste waarde in Wolfsburg. Dit jaar gaat het minder. Zo speelde hij afgelopen week maar twaalf minuten. Hierin wist hij Wolfsburg in de slotfase wel een punt tegen Borussia Mönchengladbach (2-2) te bezorgen. Vervolgens viel zijn manier van juichen op. Dost: "Er kwam wel wat los. k ben natuurlijk blij dat ik gescoord heb, maar ook geïrriteerd over het feit dat ik vandaag maar weer twaalf minuten heb gespeeld. Als je met 2-1 achter staat, moet je mij in mijn ogen direct brengen."

Dit seizoen viel Dost pas vijf keer in voor Wolfsburg. Vorig jaar speelde hij 28 wedstrijden (20 basisplaatsen) en scoorde hij 8 keer. "Ik wil hier wel slagen, maar het belangrijkste is dat ik speel", zegt Dost in het Algemeen Dagblad. "Ik kan hier wel mijn contract uitdienen, maar als ik steeds maar twaalf minuten mag meedoen, is het de vraag of ik dat wil."

Vitesse nam afgelopen zomer afscheid van topscorer Wilfried Bony (Swansea City) terwijl het contract met Jonathan Reis onlangs werd ontbonden. Mike Havenaar kan nog niet overtuigen. Bas Dost geldt als een interessante optie waarbij de verwachting is dat Vitesse inzet op een huurovereenkomst. Eventueel met een optie tot koop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!