Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groot Grieks talent op weg naar Zwolle


23 december 2013 - PEC Zwolle lijkt te gaan verrassen op de transfermarkt. De club uit Overrijsel is namelijk in een vergevorderd stadium met een van de grootste talenten van Griekenland. Athanasios Karagounis zou in januari de overstap van Atromitios naar Zwolle moeten maken.

De 22-jarige aanvaller wordt door PEC Zwolle gezien als de opvolger van Youness Mokhtar die de club in augustus verruilde voor FC Twente. Karagounis heeft nog een contract tot het einde van het seizoen dus PEC Zwolle zal een kleine transfersom op tafel moeten leggen. Naast PEC Zwolle hadden ook Werder Bremen, Birmingham City en Wigan Athletic belangstelling. De Griek komt binnenkort echter naar Zwolle voor een medische keuring.

"Karagounis is een speler die op alle vier de aanvallende posities uit de voeten kan, maar wij zien hem als versterking voor de linkerflank", bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International. "We hebben hem uitvoerig gescout en denken dat hij een speler is die PEC verder kan helpen. Het is een doelgerichte speler met een actie, hij past bij ons. Het is een van de grootste talenten van Griekenland."

De aanvaller scoorde eerder dit seizoen nog tegen AZ in de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!