Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman en Feyenoord praten in februari


24 december 2013 - Ronald Koeman gaat pas in februari met Feyenoord in gesprek over een mogelijke langere samenwerking. Koeman is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip. Lange tijd leek Koeman Feyenoord te gaan verruilen voor de rol van bondscoach van het Nederlands Elftal. Die positie is zo goed als vergeven aan Guus Hiddink.

Aanvankelijk zouden Feyenoord en Ronald Koeman in januair in gesprek. Vanwege het drukke programma is dat volgens Voetbal International uitgesteld. Feyenoord gaat in januari eerst op trainingskampt. Vervolgens wacht een serie van wedstrijden tegen FC Utrecht, Ajax (KNVB beker), ADO en Vitesse.

Het is onbekend of Koeman openstaat voor een vierde jaar in Rotterdam-Zuid. De mogelijkheden zijn in De Kuip nog altijd beperkt. Daarnaast lijken een aantal sterkhouders, waaronder Janmaat, Clasie en Pelle, bezig te zijn aan hun laatste seizoen. Koeman zou komende zomer dus moeten gaan bouwen aan een nieuw elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!