Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schaken wil nog eens naar het buitenland


24 december 2013 - Ruben Schaken heeft opnieuw aangegeven na dit seizoen Feyenoord graag te willen verlaten voor een buitenlands avontuur. De 31-jarige international hoeft echter niet per se weg.

"Ik doe gewoon mijn best en dan hoop je dat er iets leuks langskomt", vertelt Schaken in gesprek met Omroep Flevoland. "Is dat niet zo, dan is dat ook prima. Ik zit bij bij de mooiste club van Nederland, dus ik zit wel goed. Ik hoef niet per se weg, maar het zou mooi zijn om mijn carrière in het buitenland af te sluiten."

Eerst gaat Schaken even van zijn vakantie genieten. "Ik heb een zwaar jaar achter de rug met heel weinig vakantie. Hard getraind, bij Oranje gezeten, Europees wat wedstrijden gespeeld en vorige winter nog geopereerd. Dus ik ga er extra van genieten."

De 31-jarige Schaken heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!