Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Heitinga flirt met AS Roma


24 december 2013 - John Heitinga flirt in Italiaanse media openlijk met AS Roma. Onze landgenoot kwam dit seizoen voor Everton nog niet in actie in de Premier League en de Toffees zijn dan ook bereid mee te werken aan de transfer van de dertigjarige verdediger.

"Er is nog niets officieels," stelt Heitinga in gesprek met Gazzetta dello Sport . "Mijn contract loopt in juni af en er zijn meerdere mogelijkheden om Everton te verlaten. Roma? Ik heb gehoord van hun belangstelling. Misschien dat we over een week meer weten."

"Ik ben ook in afwachting van wat er gaat gebeuren. In Spanje en Engeland speelde ik al en ik zou graag nog eens in Italie willen spelen. Er zijn een aantal Italiaanse clubs die belangstelling hebben getoond. Ik ben in afwachting van nieuws van mijn zaakwaarnemers."

"Roma is een van de beste clubs van Italie, wanneer zij belangstelling tonen dan zal ik daar binnen een aantal dagen zeker mee in gesprek treden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!