Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huistra haalt de kerst in Doetinchem niet


24 december 2013 - Pieter Huistra heeft de kerst net niet gehaald. De Graafschap zette de oefenmeester vandaag, een dag voor de kerstdagen, op straat. De tegenvallende resultaten in de Jupiler League worden Huistra aangerekend.

"Pieter is een goede trainer, maar in onze ogen niet de geschikte man om de spiraal te doorbreken", laat algemeen directeur Henk Bloemers in een korte reactie weten. "We vinden het moment qua beslissen en communiceren uiterst vervelend, maar we denken dat het ook ongepast is om Pieter in het ongewisse te laten."

De 26-jarige Huistra was bezig aan zijn tweede seizoen op de Vijverberg. Vorig seizoen eindigden de Superboeren op een achtste plaats. Dit seizoen is De Graafschap terug te vinden op de zesde positie. De achterstand op koploper FC Dordrecht is echter al opgelopen tot dertien punten. De Graafschap komt o zo graag uit in de Eredivisie.

Oud-international Pieter Huistra was eerder werkzaam bij FC Groningen (2010-2012). Ook had hij enige tijd het beloftenelftal van De Graafschap onder zijn hoede. De Graafschap heeft vanwege de winterstop alle tijd om een geschikte opvolger van Huistra te vinden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!