Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tadic flirt opnieuw met grote clubs


27 december 2013 - Dusan Tadic laat geen moment onbenut om zichzelf in verband te brengen met de grootste clubs van Europa. Nadat zijn zaakwaarnemer de buitenspeler van FC Twente al in verband bracht met FC Barcelona linkt hij zichzelf nu aan Manchester United en Bayern Munchen.

"Ik hoop echt op het hoogst haalbare. Ik wil in de top spelen. Ik voel me thuis bij FC Twente en ik ben zeer gemotiveerd", aldus de Servisch international in gesprek met Enske Magazine. "Ik weet dat ik gevolgd ben door clubs als Manchester United, Bayern München en Borussia Mönchengladbach."

Tadic vindt de belangstelling niet vervelend. "Ik denk dat je als voetballer altijd extra energie krijgt, als je hoort dat andere clubs geïnteresseerd in je zijn. Op dit moment denk ik niet aan een transfer. Ik wil graag blijven, maar met voetbal weet je het nooit, dat is één ding dat zeker is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!