Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax maakt opnieuw werk van John


27 december 2013 - Ajax heeft de komst van Ola John nog niet uit haar hoofd gezet. In augustus was er al even sprake van een tijdelijke overgang en nu wil Ajax een nieuwe poging bij Benfica gaan wagen.

Volgens de Portugese sportkrant A Bola zijn de gesprekken tussen Ajax en Benfica inmiddels in volle gang. John kon terugkijken op een prima eerste seizoen in Lissabon maar is dit seizoen verre van een vaste waarde. Benfica lijkt dan ook geneigd om tijdelijk afscheid van John te nemen.

Benfica zou wel eisen hebben gesteld. Ajax kan John huren maar dan zal het wel het salaris van de zes maanden dat de aanvaller in Amsterdam speelt moeten overnemen. Dat lijkt Ajax te gortig want men wil niet verder gaan dan 400.000 euro. Beide clubs zijn nog in gesprek over een mogelijke oplossing.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!