Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten in beeld bij Hannover '96


28 december 2013 - Lange tijd leek Fred Rutten aan de slag te gaan als bondscoach van Hongarije. Er is echter mogelijk ook de kans op een hernieuwde kennismaking met de Bundesliga. Hannover '96 zou Rutten hoog op het lijstje hebben staan, zo meldt De Telegraaf.

Hannover '96 ontsloeg gisteren Mirko Slomka. De coach wordt verantwoordelijk gehouden voor het teleurstellende verloop van de eerste seizoenshelft. Opvallend is dat het juist Slomka was die in 2008 Fred Rutten bij Schalke 04 opvolgde. Mogelijk zijn die rollen nu omgedraaid.

Naast Rutten is Greuther Fürth-trainer Frank Kramer de andere topkandidaat. Voormalig coach van Werder Bremen, Thomas Schaaf, heeft al laten weten geen trek te hebben in Hannover '96. Rutten werkte eerder bij FC Twente, Schalke '04, PSV en Vitesse. Bij die laatste club vertrok hij afgelopen zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!